‘Gers feessie’ in Rotterdam. 

Na een week van interne trainingen en workshops was het voor de mensen van CVD, een maatschappelijke organisatie in Rotterdam, tijd voor een hapje, drankje en dansje. Naast de SnapConnect polaroidfotografen Zoë en Ayesha was er een DJ, er stonden foodtrucks en er was een spetterend optreden van dragqueens.

Polaroidfoto’s doen het altijd goed
Wij zetten de polaroids vaak in als verbindende tool, de ene keer bij een netwerkevenement en de andere keer bij een bijeenkomst of zoals hier een bedrijfsfeest. Tijdens zo’n feest komen mensen altijd spontaan naar ons toe met de vraag of zij ook op de foto mogen. En voor je het weet sluiten meerdere collega’s gezellig aan. Alle 200 gasten hebben een polaroidfoto gekregen, als leuke herinnering. De foto’s worden ook wel mee naar kantoor genomen. Dat zorgt natuurlijk ook voor verbinding op de werkvloer, nog lang na het evenement.

Twee soorten fotoframes in de nieuwe huisstijl
Voor dit evenement hebben we twee fotoframes gemaakt, in de nieuwe huisstijl van de organisatie. Op onze frames is er genoeg ruimte voor een logo en tekst. Het was de wens om er iets Rotterdams op te plaatsen. Hiervoor hebben wij een voorstel gedaan. Het werd een gepersonaliseerde tekst op z’n Rotterdams. Maar we dachten ook, hoe leuk is het als de mensen er zelf ook iets op kunnen schrijven. Daarom was de helft van de fotoframes met een blanco deel. Zo konden ze zelf een woord of zin opschrijven over waar ze trots op zijn.

Enthousiaste dames die hele gezellige foto’s maken van bedrijfsevents. Echt leuke herinneringen. Daarnaast vind ik dat Chantal een creatief brein heeft voor leuke (marketing) ideeën rondom de polaroidframes. Dank voor de samenwerking!

Claudia Alberda

Eventmanager, C-vents

SNAPCONNECT ook voor jouw event boeken?

2 + 8 =