Contacten leggen voor Haags Ontmoeten. 

Haags Ontmoeten is een toegankelijke plek in de wijk waar ouderen en hun mantelzorgers in Den Haag vrij kunnen binnenlopen. Samen kunnen ze genieten van drankjes en deelnemen aan diverse activiteiten. Een van deze activiteiten hebben wij zelf ervaren. Mantelzorgers en hun naasten werden op een fantastische manier in het zonnetje gezet, met een high tea, optredens en een swingende muziekbingo.
 
Haags Ontmoeten biedt niet alleen ontmoetingsplekken, maar ook informatie en advies. Ze waren dan ook aanwezig op de informatiemarkt in Amare, waar mantelzorgers naast informatie over diverse organisaties ook op de hoogte konden blijven van de nieuwste zorgtechnologie, workshops konden volgen en kans maakten op leuke prijzen.
 
Naast twee dagen polaroids maken en het verbinden van mensen, hebben we Haags Ontmoeten geholpen haar netwerk uit te breiden. We zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze prachtige organisatie.
 
We zijn heel blij met jullie inzet en hebben er in twee dagen met elkaar voor gezorgd dat iedere bezoeker met iets van Haags Ontmoeten naar huis ging en dat is fijn. We hebben mailadressen opgehaald en dat is fijn, het heeft ons ook een tool gegeven om hiermee op andere evenementen mensen in te schrijven.
Irene Meijers

Programma coördinator , Haags Ontmoeten

SNAPCONNECT ook voor jouw event boeken?

1 + 11 =