Teambuilding

Zet je team in the picture met polaroids van SNAPCONNECT

Je hebt een mooi team van medewerkers en bent voor de invulling van een teamdag op zoek naar iets verrassends? SNAPCONNECT komt graag polaroidfoto’s maken tijdens jullie teamuitje. Laat ons bijvoorbeeld een fotoframe ontwerpen met jullie kernwaarden of nieuwe doelstellingen of gebruik de foto in combinatie met een workshop of borrel.

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Polaroid als netwerktool

Zijn er een hoop nieuwe medewerkers of wil je dat de verschillende teams en/of relaties elkaar op een ludieke manier beter leren kennen? Ga dan voor ‘netwerken’ door middel van polaroids. We fotograferen iedere medewerker, maar geven ze een polaroidfoto van iemand anders mee. Hierdoor moeten ze opzoek naar de desbetreffende collega of relatie op de foto om deze terug te geven. De polaroid is een goede ijsbreker voor een leuk gesprek.

Fotocollage

Gedurende jullie teamdag of tijdens een bepaald onderdeel worden er polaroidfoto’s gemaakt. Van deze foto’s maken we een grote collage die aan het einde van de dag meegenomen kan worden naar kantoor als herinnering van deze dag. Op deze manier blijven de medewerkers de teamdag herinneren en zal er nog lang over nagepraat worden.

Workshop

In samenwerking met onze partners is het mogelijk om de polaroids en fotoframes in te zetten bij bijvoorbeeld een workshop over gedragsstijlen om zo de communicatie en samenwerking onderling te verbeteren. De polaroidfoto’s worden tijdens de kleurrijke en krachtige sessies als tool ingezet en zijn daarnaast natuurlijk een leuke en nuttige herinnering aan een mentaal groeimoment voor zowel het team als iedere medewerker.

5 + 14 =