Sport

‘actiefoto’s’ tijdens een sportevenement

Wil jij jouw hardloopevenement, sponsorloop of ander sportevenement op een leuke en originele manier vereeuwigen? Dat kan! Dankzij onze instaxcamera’s schieten wij de mooiste plaatjes die direct als polaroid in ontvangt genomen kunnen worden. De polaroidfoto’s kunnen gemaakt worden tijdens het sporten, maar natuurlijk ook achteraf bij bijvoorbeeld de borrel. Gasten kunnen individueel of gezamenlijk op de foto zodat zij een tastbare herinnering overhouden aan een onvergetelijke dag en hun prestatie.

Fotoframe
Organiseer jij een sportevenement aan de hand van een speciale aangelegenheid? Een gepersonaliseerd fotoframe om de polaroidfoto is dan extra leuk! Wij ontwerpen de frames naar wens zodat die perfect aansluiten bij jouw evenement. Denk aan een logo, huisstijlkleuren en een leuke boodschap.

Thema
Heeft u een sportevenement met een bepaald thema? Geen probleem! Wij passen onze outfits hier graag op aan. Geef van te voren aan wat het thema is en wij zorgen dat wij in stijl de foto’s maken!

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Netwerken

SNAPCONNECT is de ideale manier om het ijs te breken als je de gasten met elkaar wilt laten kennismaken. Nadat een sportieve bezoeker een polaroidfoto heeft laten maken, krijgt hij of zij een polaroidfoto van een andere bezoeker. Het is dan de bedoeling dat deze persoon de gast op de foto zoekt en de foto aan hem of haar geeft. Hierdoor komen de gasten op een luchtige manier in contact en is een praatje zo gemaakt.

Goed doel

Wordt jouw sportevenement georganiseerd ter gelegenheid van een goed doel? Zet SNAPCONNECT in om extra geld op te halen voor dit goede doel. Zo verkopen wij de foto’s, waarbij het gehele of een deel van het bedrag naar het goede doel gaat of we attenderen de mensen op een donatie via het fotoframe.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden wat bij jouw organisatie of doelstelling past? Wij denken hier graag in mee.

2 + 7 =