Privéfeesten

Het is pas echt een feest als SNAPCONNECT is geweest

Ook bij privéfeesten als een huwelijk of verjaardag zijn de polaroidfoto’s van SNAPCONNECT in te zetten. Onze fotografen verbinden de gasten met elkaar of met het feestelijke thema door middel van de polaroids. Deze dienen als tastbare herinnering aan jouw feest, voor jou of je gasten! Daarnaast bieden wij de optie om een creatief idee te bedenken, volledig in stijl van jouw feest.

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Fotoframe

Tijdens een verjaardag worden er altijd foto’s gemaakt, die vervolgens ergens in je telefoon verdwijnen. Toch zorgen voor een unieke herinnering? Laat van je gasten polaroidfoto’s maken en geef deze mee in een persoonlijk frame, afgesteld op het thema van jouw feest. Zo wordt de foto en het feest niet vergeten, maar krijgt hij een mooi plekje in huis!

Smoelenboek bruiloft

Tijdens een bruiloft zijn de polaroidfoto’s ontzettend leuk in te zetten. In plaats van het standaard gastenboek verzorgen we een smoelenboek, alle gasten komen met hun polaroidfoto in het boek en laten een persoonlijke boodschap achter. Zo heb je een bijzondere herinnering aan jouw speciale dag, die je nog eens heerlijk kunt herbeleven.

Schilderij

Wanneer je het 25-jarige huwelijksjubileum voor je ouders organiseert, is het moeilijk om een origineel en creatief cadeau te verzinnen. Wat is nou leuker dan deze speciale dag vastleggen? We fotograferen alle gasten, zetten de polaroidfoto’s in een schilderij of hangen ze op, en iedereen schrijft de leukste anekdote over het stel erbij. Ten eerste: gave aankleding voor je feest, ten tweede: een ontzettend leuke herinnering aan de dag!

1 + 3 =