Netwerken

Een unieke manier om mensen aan elkaar te verbinden

De polaroidfoto’s van SNAPCONNECT zijn heel goed in te zetten als netwerktool. Bij aanvang van een netwerkbijeenkomst is het vaak onwenning om op iemand af te stappen. Met de ‘snap and connectmethode’ worden gasten op een laagdrempelige manier met nieuwe mensen in contact gebracht. We wisselen de foto’s uit of verbinden de mensen direct met elkaar door een polaroidfoto te maken. Vraag naar onze eerdere ervaringen!

 

Fotoframes op maat
De foto’s krijgen een mooi, thematisch frame. Dit frame ontwerpen we in overleg geheel naar wens. Willen jullie graag de naam en/of het logo van jullie bedrijf erop, een persoonlijke boodschap voor de aanwezigen, of liever een speciale aanbieding of aankondiging? Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee hierover.

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Netwerktool

We maken van de bezoeker een foto en deze persoon ontvangt dan een polaroidfoto van iemand anders die aanwezig is, met de opdracht die persoon zijn of haar foto te geven. Voor wie wat extra hulp wenst, geven de fotografen van SNAPCONNECT een hint. Om de foto gaat een fotoframe met daarop een logo of boodschap naar wens.

Lanyard/naambadge

Een polaroidfoto kan goed gebruikt worden als naambadge of visitekaartje. In plaats van een standaard naambadge kunnen wij een lanyard overhandigen aan de gasten. Aan die lanyard doen wij een fotoframe met het programma en sponsoren van de bijeenkomst. Op de bijeenkomst kan er een polaroidfoto gemaakt worden en deze kan geplaatst worden in het fotoframe. Ook kan het ingezet worden als visitekaartje.

Wall of Fame

Als je de bezoekers wilt laten weten wie er allemaal binnen zijn, denk dan aan de ‘Wall of Fame’. We maken van iedere gast een polaroidfoto en plaatsen deze op een wand. Zo geef je de gasten aan dat ze belangrijk zijn voor jouw bijeenkomst of thema en daarnaast is het mogelijk om de foto als herinnering mee naar huis te laten nemen. Of zet het in als vraag- en aanbod en laat de gasten kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden wat bij jouw organisatie of doelstelling past? Wij denken hier graag in mee.

9 + 2 =