Merk- productpromotie

Fotomarketing, een blijvende indruk

Wil je op een leuke manier je merk of product onder de aandacht krijgen? Een reclame-uiting maken die niet gelijk in de papierbak belandt? Dat kan met SNAPCONNECT. Wij komen, geheel in stijl, ‘gewapend’ met onze polaroidcamera naar beurzen, evenementen en organisaties en maken de mooiste, leukste en grappigste foto’s.

Fotograaf in iedere stijl
Onze fotografen kunnen qua kleding in iedere stijl en als gastvrouw of gastheer ingezet worden. Het is maar net wat het thema is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gasten ontvangen op een rode loper als ‘papparazzi’ of gaan we samen met een superheld op pad in winkelcentra.

Fotoframes op maat
De foto’s krijgen een mooi thematisch frame. Dit frame ontwerpen we geheel naar wens. Willen jullie graag jullie logo en de bedrijfsnaam op het frame, een uitleg over jullie nieuwste product of liever een speciale aanbieding? Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee over een merkactivatie.

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Beurstrekker

Op een beurs wil je je op een bijzondere manier onderscheiden van de rest. Door de fotografen van SNAPCONNECT in te zetten, wordt het dringen bij jouw stand! Wij fotograferen de bezoekers met jouw product en deze foto zetten we in een mooi frame, waar jouw speciale beursactie op staat vermeld.

You did it! Sportevenement

Bij een evenement waar jouw doelgroep te vinden is, kun je op een ludieke manier je product of dienst onder de aandacht brengen. Denk aan een nieuw sportdrankje bij een obstaclerun: net na de finishlijn fotograferen wij de deelnemers met jouw product in handen en geven deze foto gelijk mee!

Goed doel koppelen

Polaroidfoto’s doen het ook goed om evenementen en festivals waarbij een goed doel centraal staat. Om extra geld op te halen voor het goede doel kan SNAPCONNECT ingezet worden. We verkopen de foto’s, waarbij het gehele of een deel van het bedrag naar het goede doel gaat of we attenderen de mensen op een donatie via het fotoframe.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden wat bij jouw organisatie of doelstelling past? Wij denken hier graag in mee.

5 + 6 =