Feestdagen

Boek nu een SnapConnect polaroidfotograaf voor jullie kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst

Wil je dit jaar iets bijzonders van jullie kerstborrel maken? Of wil je een persoonlijke kerstkaart aan je medewerkers meegeven? Wij komen geheel in stijl met onze polaroidcamera de sfeer vastleggen en maken geweldige foto’s van de aanwezigen. Uiteraard kleden wij ons extra feestelijk. 

Fotoframes 
De foto’s krijgen een mooi, thematisch frame. Dit frame ontwerpen we in overleg geheel naar wens. Willen jullie graag de naam en/of het logo van jullie bedrijf erop, een persoonlijke kerstwens voor de aanwezigen, of liever een speciale aanbieding? Alles is mogelijk, wij denken graag mee hierover.

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Naast dat wij natuurlijk leuke polaroidfoto’s kunnen maken van de aanwezigen, is het ook mogelijk om iets anders te doen.

Kerstboom versieren

Wil je dit jaar een ‘anders dan anders’ kerstboom? Versier deze dan eens met polaroidfoto’s van je medewerkers! De fotografen van SnapConnect komen langs en maken van elke collega een leuke foto. Deze doen we in een rond fotoframe en hangen we vervolgens in de kerstboom die natuurlijk centraal op de werkvloer staat. Nog wat leuke lampjes erbij en klaar is de kerstboom. 

Kerstdiner spel

Schuiven jullie dit jaar met medewerkers en hun partners bij het kerstdiner aan? Wij zorgen voor een leuk ontvangst en maken bij binnenkomst of tijdens een andere moment de meest fantastische polaroidfoto’s. Deze foto’s worden aan de tafelschikking toegevoegd of zetten wij in als een quiz of ander verbindend spel. Een mooie toevoeging aan het programma en leuke tastbare herinnering om mee naar huis te nemen!

Persoonlijke kerstbal

Een uniek persoonlijk kerstgeschenk geven? Of als decoratie te gebruiken op jullie kantoor of afdeling? De fotografen van SnapConnect maken met veel plezier polaroidfoto’s en doen ze vervolgens in een transparante bal. Wat glitters en een persoonlijke wens erbij en de mooiste periode van het jaar voelt extra speciaal.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden wat bij jouw organisatie of doelstelling past? Wij denken hier graag in mee.

7 + 1 =

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je een offerte ontvangen? Natuurlijk kan dat! Vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

8 + 11 =