De kerstmannen en -vrouwen van SNAPCONNECT komen graag jullie kerstfeest op een unieke manier vastleggen! Wil je dit jaar iets bijzonders van jullie kerstborrel maken? Of wil je een persoonlijke kerstkaart aan je medewerkers meegeven? Dat kan met SNAPCONNECT. Wij komen, geheel in stijl met onze polaroidcamera, de sfeer vastleggen en maken schitterende foto’s van de aanwezigen. Uiteraard kleden wij ons extra feestelijk. Of wat dacht je van een kerstman/vrouw? Kerstmutsen op en camera’s gereed, SNAPCONNECT regelt het!

Fotoframes op maat
De foto’s krijgen een mooi, thematisch frame. Dit frame ontwerpen we in overleg geheel naar wens. Willen jullie graag de naam en/of het logo van jullie bedrijf erop, een persoonlijke kerstwens voor de aanwezigen, of liever een speciale aanbieding? Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee hierover.

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Kerstboom versieren

Wil je dit jaar een ‘anders dan anders’ kerstboom? Versier deze dan eens met polaroidfoto’s van je medewerkers! De fotografen van SNAPCONNECT komen langs en maken van elke werknemer een mooie foto. Deze hangen we vervolgens in de kerstboom die natuurlijk centraal op de werkvloer staat. Nog wat leuke lampjes erbij en klaar is de kerstboom.

Kerstmenu

Schuiven jullie dit jaar met je medewerkers en hun partners bij het kerstdiner aan? Wij zorgen voor een mooi ontvangt en maken bij binnenkomst de leukste polaroidfoto’s. Deze foto’s worden daarna aan de tafelschikking/menukaart toegevoegd. Een mooie, tastbare herinnering om na afloop mee naar huis te nemen!

Persoonlijke kerstbal

Een uniek persoonlijk kerstgeschenk geven? Of als decoratie te gebruiken op jullie kantoor of afdeling? De fotografen van SNAPCONNECT maken met veel plezier polaroidfoto’s en doen ze vervolgens in een transparante bal. Wat glitters en een persoonlijke wens erbij en de mooiste periode van het jaar voelt extra speciaal.

13 + 11 =

Feestdagen

Boek nu een SNAPCONNECT polaroidfotograaf voor jouw evenement