Bedrijfsfeesten

Maak je bedrijfsfeest compleet met polaroidfoto’s van SNAPCONNECT

SNAPCONNECT inzetten op jouw bedrijfsfeest? Dat kan! Laat je medewerkers netwerken door middel van polaroidfoto’s, zorg voor meer teambinding of een unieke herinnering aan jouw feest. Daarnaast bieden wij de optie om een creatief idee te bedenken, volledig in stijl van jouw feest, bedrijf of thema.

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Fotoframe met persoonlijke boodschap

Het teamuitje afsluiten met een gezellige borrel en deze eens op een andere manier vastleggen dan met de digitale camera? De polaroidfotografen van SNAPCONNECT fotograferen jouw medewerkers en zorgen voor een unieke herinnering aan deze dag. De polaroids worden in een frame aan jouw medewerkers meegegeven, waar jij als bedrijf een persoonlijke boodschap op kunt zetten. 

Polaroid als netwerktool

Zijn er een hoop nieuwe medewerkers of wil je dat de verschillende teams en/of relaties elkaar op een ludieke manier beter leren kennen? Ga dan voor ‘netwerken’ door middel van polaroids. We fotograferen iedere medewerker, maar geven ze een polaroidfoto van iemand anders mee. Hierdoor moeten ze opzoek naar de desbetreffende collega of relatie op de foto om deze terug te geven. De polaroid is een goede ijsbreker voor een leuk gesprek en een kans om elkaar beter te leren kennen!

Jubileumboek

Gaat een van de medewerkers met pensioen en willen jullie een persoonlijk en uniek cadeau geven op zijn of haar laatste bedrijfsfeest? Laat alle collega’s tijdens het feest door onze polaroidfotografen vastleggen en een persoonlijke boodschap achterlaten. De polaroids en teksten combineren we samen in een groot smoelenboek. Een persoonlijk cadeau als blijk van waardering die niet snel wordt vergeten!

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden wat bij jouw organisatie of doelstelling past? Wij denken hier graag in mee.

5 + 11 =